Silent Hill
.:SH:.
 
.:Silent Hill Film:.
 
.:Egyéb/közösség:.
 

Silent Hill


Silent Hill 2

.:Köszöntelek:.
 
.:Kedvenc:.
Hozzáadás a kedvencekhez!
 
.:Konami:.

 
-Befejezések-

 

thx J...

(Spoilerek! Csak akkor olvasd el, ha már legalább egyszer végigvitted a játékot !!!)

Megmenekülés

Ez a befejezés a legjobb az összes közül, ez az a befejezés, ahol minden jól sül el, és Walter sikertelenül jár a céljában. Miután a különös dimenzió, ahol Walter megpróbálta Eileen-t feláldozni, az összeomlott, és Walter nem bírt el fizikailag Henry-vel, miután ő teljesen meggyengítette őt a köldökzsinórral, és a lándzsákkal, így hát Eileen többé már nincs megszállva Walter érzelmei által, és visszanyerte a függetlenségét. Henry gyorsan észhez téríti Eileen-t, és valahogyan elmenekülnek. A kamera odavált az apartmanokhoz, és látjuk azt, hogy a kis Walter kopogtat a 302-es szoba ajtaján, hogy engedje be az "anyja", ám egyszercsak összeesik, és eltűnik. Másnap látjuk azt, hogy Henry éppen az utcákon biceg valamerre, és csak annyit mond, hogy: "Eileen...", és majdnem összeesik. Másnap pedig elmegy a kórházba, és meglátogatja a lányt, és ad neki egy csokor virágot is. Eileen megköszöni, és elmondja Henry-nek, hogy inkább keres egy másik lakást, ahol tovább éldegél majd...

Anya

Ebben a befejezésben Eileen túléli a végső küzdelmet, ám azonban a szoba megszállva maradt. A kis Walter kopogtat a 302-es szoba ajtaján, de összeesik, és eltűnik. Ezek után pedig lehet látni, hogy Henry éppen az utcákon biceg valamerre, és még egyszer utoljára hátra néz, az apartmanokhoz, aztán tovább megy, és annyit mond csak, hogy: "Eileen...". És kishíján összeesik. A kamera odavált az apartmanokhoz, és látjuk azt, hogy a kis Walter kopogtat a 302-es szoba ajtaján, hogy engedje be az "anyja", ám egyszercsak összeesik, és eltűnik. Másnap pedig meglátogatja Henry Eileen-t a kórházban, és hoz neki egy csokor virágot is. Eileen megköszöni a virágokat, és elmondja azt Henry-nek, hogy most már végre visszamehet az apartman szobájába lakni...

Ezek után pedig a kamera a 302-es szobát mutatja, ami sikeresen beépült Walter világába... ám Walter többet már nem tud előjönni csak úgy a valóságban, kivéve ebben a szobában, mivelhogy ezt sikerült teljes egészében megszállnia. És hogyha Eileen tényleg visszamegy lakni az apartmanokhoz, akkor lehet, hogy Walter megpróbálkozhatna még egy visszatéréssel... tudom, hogy Walter az emlékei által bejárt helyszíneken képes megjelenni, de ő már tényleg odaveszett, mert:

1. A végső küzdelemben nem az ő világában vagy, hanem egy teljesen idegen dimenzióba lépsz be, ahol Walter végreakarja hajtani az "Újjászületett Anya" áldozását. Úgyhogy itt könnyebben sebezhetőbb, mint a saját, jól megszokott világában.

2. Mivel a köldökzsinór "beleépült" a valódi Walter testébe (abba a szörnyetegbe, aki ott van a végén... ő a "bűvölő".), és mivel szintén a valódi testbe bele van szúrva a 8 szakramentum lándzsa, és hát tényleg sikerült Waltert legyőzni, vagy legalábbis elérni azt, hogy ne legyen elpusztíthatatlan, és legyőzhető legyen egy halandó által. Ez válik a vesztére is.

Viszont van egy hatalmas szerencséje: nevezetesen az, hogy a régóta vágyott 302-es szoba meg lett szállva Walter által. Ennek a vége pedig az, hogy mivel Walter tényleg meghalt, ám a szoba meg lett szállva, ennek köszönhetően valószínűleg el tudja érni azt, hogy ő maga is beépüljön a szobába, és "együtt legyen az anyjával".

Eileen halála

Ebben a befejezésben a szoba független Walter hatásaitól, ám Eileent nem sikerült megmenteni, és feláldozza magát. A történtek után láthatjuk azt, hogy Henry felébred az ágyából, és éppen indul a rádióhoz, hogy hallgassa a híreket. Ott pedig bemondják azt, hogy a Silent Hill közelében található erdőben és Ashfield-ben 5 embernek találták meg a testét, és egy nőét. A rendőrség szerint ugyanaz a személy hajtotta végre a gyilkosságokat, de még folytatják a nyomozást. És amint kiderül, 4 áldozatot holtan találtak, de az 5. túlélte, Eileen Galvin, akit azonnal kórházba szállítottak, ám ott már nem tudták megmenteni, és belehalt a sebeibe. Ekkor Henry csak annyit mond, hogy: "Eileen�..", és összeesik, miután nem tudta megmenteni a lányt.

A véleményem szerint ez jobb befejezés, mintha a Mother befejezést kapnád, mert ugyanis ott Eileen visszamegy lakni az apartman szobájába, amit Walter akármikor újra bekebelezhet. De az "Eileen halála" befejezésnél ott Walternak nem sikerül beillesztenie a szobát a világába, és éppen ezért többet nem tud belépni az Úr világába. Mert ugyanis a 302-es szobában van Walter valódi teste, és azon van elvégezve az a szertartás, hogy ő megpróbálkozhat a szoba "áthelyezésével". De mivel ez az "Eileen halála" befejezésnél nem sikerül Walternak, így hát a világ biztonságban van tőle, ám ennek van egy súlyos ára is: nevezetesen az, hogy Eileen örökké ott marad Walter világában, mint egy kísértet.

21 Szakramentum

Ha a szoba meg van szállva, és Eileen-t nem sikerül megmenteni, akkor lehet megkapni ezt a befejezést. Henry ugyan itt is legyőzi Waltert, viszont csapdába esett. Ugyanis vissza már többé nem tud menni a szobájába, mert azt Walter lényei teljesen megszállták, és Eileen, az Anya Szakramentuma pedig halott, és egyedül marad, aminek a következménye az, hogy megkapja az eddigi leghatalmasabb fejfájását, amit valaha is megtapasztalt. A fejfájás után észre lehet venni azt, hogy Henry újra felpillant, ám kezdenek megváltozni körülötte a dolgok, és megváltozik a valóságnézete. Röviden mondva végleg meg lett szállva Walter által, akárcsak Eileen. Innentől kezdve pedig a 21 Szakramentum teljesül, és Sullivan győzött.

Ezek után a 302-es szobát lehet látni, amit Walter már beépített a saját világába. Láthatjuk odabent a kis Waltert, aki éppen elfekszik egy kanapén, és ígéretet tesz az ő állítólagos anyjának, hogy nem hagyja, hogy mostantól bárki is az útjába álljon, és örökké itt fog vele maradni. A nagy Walter pedig szintén vár valamire... talán arra, hogy a Szent Anya megszemélyesedjen végre elötte, és megkapja méltó jutalmát, a Megváltást. De egyszercsak beindul a rádió, és bemondják a híreket, miszerint a Silent Hill közelében található erdőben és Ashfield-ban öt meggyilkolt férfinek találták meg a holttestét, és egy hatodik, megsértült hölgyeményt is találtak, akit azonnal kórházba vittek. De rövid idő után belehalt a sérüléseibe. Az utolsó testet pedig a Dél-Ashfield-i apartman 302-es szobájában találták meg, aki állítólag Henry Townshend, a jelenlegi tulajdonosa a szobának, ám azonban a test felismerhetetlenné roncsolódott, és lehetetlen megállapítani, hogy tényleg ő-e.

Aztán bemondanak friss, rendkívül fontos híreket is, miszerint gyilkosság történt az apartmanokban Dél-Ashfieldben 5 azonosítatlan rendőrt találtak holtan, a házmesterrel együtt, Mr. Frank Sunderland-el. Dél-Ashfield lakóinak a nagy része pedig kórházba került, mert amint kiderült, sokak fájdalmat éreztek a hasukban. Ezek a betegségek pedig nagyon hasonlítanak azokra az esetekre, amik Silent Hill-ben történtek meg, évekkel ezelött...

(Szerintem az történik, mint Silent Hillel: ez a város is arra a sorsra fog jutni, ám itt Walter lesz az úr, és nem Samael angyal, vagy bárki más.)
1. Lány él, szoba megtisztítva a szellemektől: Escape (Menekülés, Legjobb)
2. Lány él, szoba tele van szellemekkel: Mother (Anya, Jó)
3. Lány halott, szoba megtisztítva a szellemektől: Eileen's Death (Eileen Halála, Rossz)
4. Lány halott, szoba tele van szellemekkel: 21 Sacraments (21 Eskü, Legrosszabb)

Ennyi az összes vég. És még egy megjegyzés: minél többet hagyod, hogy sebződjön
a játék során Eileen, annál gyorsabban fog menni a játék végén a véres medence felé.
Ha túl sokat sebesült, lehetetlen lesz megmenteni. A sebesülését ktől függonnan látni, hogy a kinézete egyre véresebb
lesz.

thx darkarchon

 


UI:Álítólag, mielött vissza mész a szobába és leraksz egy gyertyát Eileen elöt akkor gyógyul valamennyit.-Lac

 
.:Frissítések:.
 
.:Silenthilles linkek:.
 
.:Nézetség:.
Indulás: 2004-04-22
 
.:Bejelentkezés:.
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
.:I see town:.

In my resteless dreams.

I see that town.

Silent hill.

 
.:Time:.
 
zene
 
.:Partnereink:.

www.gportal.hu/gt2/

www.enactment.uw.hu

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok