Silent Hill
.:SH:.
 
.:Silent Hill Film:.
 
.:Egyéb/közösség:.
 

Silent Hill


Silent Hill 2

.:Köszöntelek:.
 
.:Kedvenc:.
Hozzáadás a kedvencekhez!
 
.:Konami:.

 
-Egyéb SH-

Idő tábla

(a lap alján kották vannak)

34 évvel ezelőtt: Az újszülött Walter Sullivan elhagyja a South Ashfield-i lakását.
Frank Sunderland, a South Ashfield-i apartmanház gondnoka rátalál egy újszülöttre a 302-es szobában és kihívja a mentőket. A gyereket a St. Jerome kórházba szállították, majd a Wish House árvaházba került. Sunderland, ismeretlen okokból megtartotta a gyerek köldökzsinórját. A fiatal pár holléte - akik a 302-es szobában laktak és akik feltételezhetően az újszülött szülei voltak -, ismeretlen.

28 évvel ezelőtt: A 6 éves Walter visszatér South Ashfieldbe, a 302-es szobába.
A fiatal Walter Sullivan, még mindig az árvaház lakója, heti gyakorisággal ellátogat South Ashfieldbe, azon belül is a 302-es szoba előtt téblábol, halálra idegesítve a szoba akkori lakóit. A 302-es szoba látogatása tinédzser korában is folytatódik.

18 évvel ezelőtt: Walter Sullivan találkozik Eileen Galvinnel.
A 16 éves Walter találkozik a South Ashfieldben lakó Eileen Galvinnel (aki akkor még csak egy fiatal lány). Eileen nekiadja a babáját ajándékba, ami feltételezhetően akkor még nem rongyos.

SILENT HILL 1 ESEMÉNYEI

15 évvel ezelőtt: Walter Sullivan Pleasant Riverbe költözik.
Walter Sullivan felnőttként kikerülve az árvaházból a szomszéd városba költözik, Pleasant Riverbe és normális tanulóként folytatja az életét. Joseph Schreiber kutatásai szerint még mindig tele volt keserűséggel és nehezteléssel a világ felé.

10 évvel ezelőtt: A Walter Sullivan gyilkosság sorozat.
A 24 éves Walter Sullivan megöl 10 embert 10 nap alatt, a testükre számsorokat vésve 01121-től 10121-ig. A média azonnal felkapta az ügyet annak hátborzongató részletei miatt: a testeket mikor felfedezték, a szívük hiányzott belőlük és a vágás gyakorlottan be volt varrva. Még egy sokkoló gyilkosság történt egy kisállat kereskedésben, ahol Walter lemészárolt minden állatot, miután megölte a bolt tulajdonosát, Steve Garlandot.Walter Sullivan nem kísérelte meg titkolni kilétét a hatóságok elől, sőt, olyan messzire ment, hogy a saját nevét is rávéste az áldozatai testére.

Walter Sullivant elítélik, öngyilkosságot követ el.
Négy nappal azután, hogy elítélték 7. és 8. áldozata, az ikerpár Billy és Miriam Locane gyilkosságáért, Walter Sullivan öngyilkosságot követett el cellájában- egy kanállal nyakon döfte magát. A testét eltemették egy jelöletlen sírba Silent Hill árvaházához közel, ahol felnőtt.
(Néhány öngyilkosságról szó van egy Silent Hill 2-ben levő újságcikkben is, habár ez ellentmond a Silent Hill 4 történetének).

Frank Sunderland fia eltűnik.
A South Ashfieldi gondnok, Frank Sunderland szerint fia, James Sunderland és felesége ekkoriban tűnt el Silent Hillben.

SILENT HILL 2 ESEMÉNYEI

Hosszú hajú kabátot viselő férfit láttak kijönni a 302-es szobából.
Pár nappal Walter Sullivan öngyilkossága után, a South Ashfieldben lakó Richard Braintree észrevett egy hosszú hajú, kabátot viselő férfit, hogy valamit csinált az akkor már üres 302-es szobában. Frank Sunderland, a gondnok is megerősítette, hogy vannak arra utaló jelek, hogy valaki volt a lakásban. Sunderland később leírja a naplójába, hogy látta Walter Sullivant, ahogy egy tálat és egy táskát vitt, ami csöpögött a vértől.

7 évvel ezelőtt: Felfedezik az utánzó gyilkosságokat.
A rendőrség rátalál Peter Wolls, egy tinédzser kábszeres holttestére, amire rávésték a 12121 számsort. A test csúnyán bomlott már és a gyilkosságot úgy hat hónappal korábbra tippelték. Pár napon belül a rendőrség felfedezte Sharon Blake holttestét, akit csak nemrég ölhettek meg és a 13121-es számsort vésték rá. A rendőrség úgy könyvelte el az esetet, mint utánzó gyilkosságokat és úgy nevezték el, hogy "A Sullivan ügy második menet". A magyarázat hihetőnek tűnt, főleg, hogy ezeknek a holttesteknek a szívét nem távolították el.

Joseph Schreiber megjelenteti a cikkét az árvaházról.
Joseph Schreiber újságíró megjelentet egy pletykalapban, a Concordban egy cikket, melyben kijelenti, hogy a silent hill-i Wish House-t egy "Silent Hill Mosoly Segítő Társaság" nevű szervezet irányítja. Ez a szervezet a "Rend" nevű szektához tartozik, mely arra használja az árvaházat, hogy új híveket szerezzen. A cikk azt is sugallja, hogy a templom rosszul bánik az árvákkal, talán még be is börtönzi őket egy épületbe, ami úgy néz ki, mint egy betonhenger.
(Heather olvasta ennek a cikknek egy változatát a kórházban)

3 évvel ezelőtt: Joseph Schreiber naplót kezd vezetni (április 8.).
Joseph Schreiber, egy újságíró a Walter Sullivan gyilkosságokat vizsgálja és a 302-es szobába költözik. Naplót kezd vezetni arról, hogy miket talál. Bár nem magyarázza meg miért, úgy érzi, mintha az élete "komoly veszélyben" lenne.

Walter Sullivan sírját üresen találják (június 14.).
Joseph Schreiber Silent Hillbe utazik, hogy megvizsgálja Walter Sullivan sírját. Üresen találja, a 11/21 számot vésve a sírkőbe.

Toby Archiboldt halála.
Megtalálják a harmadik áldozatát is a "Sullivan ügy második menet" utánzó gyilkosságoknak, húsába vésve a 14/21 számokat. Mint az előző áldozat, Sharon Blake, úgy Tony Archiboldt is aktív tagja volt a szektának, ami az árvaházat futtatta.

2 és 1/2 évvel ezelőtt: Joseph Schreiber eltűnik.
Joseph Schreiber, aki a szomszédai szerint hetek óta nem hagyta el a lakását, eltűnt. A lakását üresen találták, testét sohasem találták meg.

2 évvel ezelőtt: Henry Townshend beköltözik a South Ashfield apartmanba.
Henry Townshend beköltözik egy ürersen álló lakásba, a 302-esbe, nem ismerve a szoba előtörténetét és futó ismeretségre tesz szert a szomszédjával, Eileen Galvinnel.

SILENT HILL 3 ESEMÉNYEI

5 nappal ezelőtt: újra kezdődik.
Henrynek visszatérő álmai lesznek minden éjjel. És nem tudja elhagyni a szobáját.

Ma:

SILENT HILL 4 ESEMÉNYEI

 

 

 http://www.netlog.hu/silenthill/

IDE BERAKOK PÁR DOLGOT, AMIT NEM TARTOK OLYAN FONTOSNAK, DE AZÉRT VALAKIT ÉRDEKELHET/VAGY NEM SOROLHATÓ SEHOVA/a gportal hiáynosságai miatt nem tudom máshova berakni

 sh1 kották

                                              

 

SH1:EGYÉNI OST

 
.:Frissítések:.
 
.:Silenthilles linkek:.
 
.:Nézetség:.
Indulás: 2004-04-22
 
.:Bejelentkezés:.
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
.:I see town:.

In my resteless dreams.

I see that town.

Silent hill.

 
.:Time:.
 
zene
 
.:Partnereink:.

www.gportal.hu/gt2/

www.enactment.uw.hu

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints